San Sebastian Chescake

San Sebastian Chescake Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram labne
- 200 gram krem peynir
- 1 su bardağı şeker
- 3 yumurta oda ısısında olmalı
- 1 kutu sıvı krema
- 1 yemek kaşığı un
- 1 pk vanilya
- Servis sırasında eritilmiş çikolata isteğe bağlı
San Sebastian Chescake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle şeker labne ve krem peyniri bir kaba alıp şeker eriyene kadar çırpalım.
- Daha sonra kremayı ekleyip çırpalım .
- Sonra elimiz ile çırpmaya geçip teker teker yumurtaları ekleyip çırpalım.
- En son bir kaşık unu ve vanilyayı ekleyip yeterlice karıştıralım.
- Topak topak kalmasın.
- Yağlı kağıt koyduğumuz 24 cm kek kalıbına koyup 200 derece fırına atalım denetimli pişirelim.
- Fırından çıkınca üstü sallanması gerekiyor, dolapta 1 gün dinlendikten sonra servis edelim afiyet olsun. 👌☺️.
San Sebastian Chescake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





