San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1,5 su bardağı pudra şekeri
- 400 gram tam yağlı beyaz peynir
- 400 gram labne peynir
- 100 gram kaymak
- 2 kutu krema
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1,5 çay bardağı un
San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları ve pudra şekerini homojen olana kadar (beyaz olana kadar ) çırpıyoruz.
- Başka bi kapta beyaz peyniri 2 -3 sn çırpalım sonra labne peyniri koyalım tekrar 2-3 sn çırpalım.
- Kremayı da ekleyelim çırpmaya devam edelim ve kaymağı da ekleyip tekrar çırpalım sonra katı materyalleri de ekleyip çırpalım (un, nişasta, vanilya).
- Son olarakta yumurta karışımımızı da ekleyerek süreci bitiriyoruz kelepçeli kek kalıbımıza nazaran uzun halde 2 tane yağlı kağıt kesiyoruz içine tereyağ yada margarin sürüp yağlı kağıdı kelepçeli kek kalıbımızın kenarların aç yapıştırıyoruz.
- 250 derecede fanlı program da 22 dk üzeri kızarana kadar pişiriyoruz 1 gece dolapta bekletiyoruz afiyet olsun😊.
San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

