Salma/Çekme Makarna

Salma/Çekme Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 2 adet biber
  • Yarım paket makarna
  • Yeteri kadar tuz
  • Üzerini geçecek kadar su

Salma/Çekme Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domates ve biberi doğrayıp güzelce pişirelim.
  2. Daha sonra makarnayı ekleyip bir iki kez karıştıralım.
  3. Suyunu ekleyelim.
  4. Tuzunu ekleyip pişmeye bırakalım.
  5. Makarnalar pişince ocaktan alalım. Afiyet olsun.

Salma/Çekme Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hazır Yufkayla Sarıyer Böreği Tarifi
Fit Tatlı
Yoğurtlu Kızartma Tarifi
Elmas Kurabiye (Kıyır Kıyır)
Salatalık Sushi
Çikolata Kaplı Hurma Topları
Hdabla | © 2025 |