Şalgam Suyu (En Doğalından)

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg mor şalgam (havuç üzere olan)
- 5 kg kaynamış soğumuş su
- Yarım su bardağı ince bulgur
- 20-25 adet nohut
- 2 buçuk yemek kaşığı iri tuz
Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak suyu kaynatıp soğutun.
- Sonra şalgamları doğrayın.
- Ardından bulgur ve nohutu bez kese içerisine bağlayın.
- 5 litrelik kavanoza şalgamı bulgur nohut keseciklerini ve tuzu ekleyin.
- Suyu ekleyin, ağzını kapatın.
- 20/25 gün sonra süzülür, içindeki nohut ve bulgur alınır, şalgam suyunuz hazır acı isteyen üretim etabında ekleyebilirsiniz.
Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





