Salçalı Şehriye Çorbası

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı arpa şehriye
- 2 yemek kaşığı domates-biber salçası
- 8 su bardağı sıcak su
- Tuz
- Karabiber
Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Arpa şehriyeyi sıvı yağda biraz kavuralım.
- Salçaları ekleyip iki dakika daha kavuralım.
- Sıcak suyu, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştıralım.
- Şehriyeler yumuşadığında ocağın altını kapatabilirsiniz.
- Biraz maydanoz eklerseniz çok hoş bir tat verecektir. Afiyet olsun!.
Servis ederken limon tercih edebilirsiniz çok yakışıyor.
Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
