Salçalı Bulgur Pilavı

Salçalı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı bulgur
  • 3-4 tane sivri biber
  • 2-3 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • 1 tane bulyon (isteğe bağlı)
  • 4 su bardağı sıcak su

Salçalı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri ve domatesleri küp küp doğrayın.
  2. Tencerede evvel biberleri sıvı yağda kavurun.
  3. Daha sonra domatesi, salçayı ve tuzunu ekleyin.
  4. Üzerine yaklaşık 4 su bardağı suyu ve bulyonu koyun.
  5. Su kaynamaya başlayınca bulgurları ekleyin.
  6. Üzerine isteğe bağlı nane serpip suyunu çekene kadar pişirin. Afiyet olsun.

Salçalı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Karamelli Revani
Fırında Tavuk Şiş
Sandviç Poğaça
Fırın Sütlaç
Kolay Bal Kabağı Çorbası
Çubuk Pankek
Hdabla | © 2025 |