Salata

Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 yaprak marul
  • 10 yaprak roka
  • 1 modül mor lahana
  • 1 tane havuç
  • 5 kısım yeşil soğan
  • Yağ
  • Tuz
  • Limon

Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu rendeleyin.
  2. Kalan materyalleri küçük küçük doğrayın.
  3. Yağ, tuz ve limonu ekleyin ve karıştırın.

Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
Mor Lahana Mezesi
Tavuklu Çıtır Sarma
Omlet (Sebzeli)
Mantar Kokoreç
Nohut Ekmeği
Hdabla | © 2025 |