Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme

Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı İçin Malzemeler
- 3 orta uzunluk patates
- Kaşar rendesi
- Karabiber
- Toz kırmızı biber
- Tuz
- 3 kaşık zeytinyağı
Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patates akşamdan haşlanır suyu süzülür.
- Sahurda fırın 170 derecede çalıştırılır.
- Patatesler soyulup ezilir.
- Tuz, zeytinyağı ve istediğiniz baharatlar eklenir.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serilir rendelenmiş kaşar ,birer tatlı kaşığı kadar tepsiye dizilir.
- Üzerine hazırladığımız patateslerden bir yemek kaşığı koyup kaşıkla ezerek düzeltilir .
- Üzerine yeniden bir tatlı kaşığı kadar kaşar eklenip fırına verilir.
- Kaşar eriyip kızarıncaya kadar fırında pişirilir. Afiyet olsun. 💐.
Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




