Sahurluk Patatesli Sucuk

Sahurluk Patatesli Sucuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet sivri biber
  • Yarım kangal sucuk
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Sahurluk Patatesli Sucuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesler küp küp doğranır, yıkanır.
  2. Tavaya sıvı yağ alınır.
  3. Önce patatesler kapağı kapatılarak kızartılır.
  4. Ardından üzerine doğranmış biberler ek edilir.
  5. Ben yazdan dondurucuya koyduğum biberleri kullandım.
  6. Kapağı açık halde biberler pişirilir.
  7. En son sucuk ve tuz ek edilerek bir iki cins çevrilir ve sucuk pişince ocaktan alınır.
  8. Arzu ederseniz baharat ek edebilirsiniz. Damak zevkinize nazaran de çeşitlendirebilirsiniz.

Sahurluk Patatesli Sucuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salatalı Humus Tarifi
Brokolili Makarna (El Yapımı)
Bisküvili Bebek Danonesi
Patlıcanlı Fasülye Yemeği
Limon Tatlısı Tarifi
Kısır (Esmer Bulgurlu, Bol Sebzeli)
Hdabla | © 2025 |