Sahlep Tarifi

Sahlep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 2 tatlı kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • Üstüne tercih sıkıntısı 1 tutam tarçın

Sahlep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hepsini küçük bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırın.
  2. Altını kısın bir taşım daha fıkırdasın.
  3. Üzerine tarçını serpin, afiyet olsun. 🤎.

Sahlep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Lezzetinde Soğan Salatası Tarifi
4 Çeşit Buzluk Kurabiyesi (Kurtarıcı Tarifler)
Fırında Patates Püreli Tavuk Sote
Kabak Mücveri
Sebze Çorbası
Tam Buğday Ekmeği
Hdabla | © 2025 |