Sahlep Tarifi

Sahlep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 2 tatlı kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • Üstüne tercih sıkıntısı 1 tutam tarçın

Sahlep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hepsini küçük bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırın.
  2. Altını kısın bir taşım daha fıkırdasın.
  3. Üzerine tarçını serpin, afiyet olsun. 🤎.

Sahlep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Karamelli Revani
Bostan Patlıcan Kebabı
Közlenmiş Patlıcan Çorbası
Tavuklu Yufka Böreği
El Yapımı Sanılan 5 Dakikada Gözleme
Köy Usulü Kuş Başı Etli Kabak Yemeği
Hdabla | © 2025 |