Sahine Tatlısı

Sahine Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yumuşamış tereyağı
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı bal

Üzeri için:

  • Kavrulmuş susam
  • Ceviz içi ( ben çam fıstığı ile süsledim )

Sahine Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri küçük bir kasede düzgünce karıştırın.
  2. Tereyağı yeterlice eriyip pürüzsüz bir kıvam aldığında hazır demektir.
  3. Servis ederken üzerine kavrulmuş susam ve ceviz serpiştirerek sunabilirsiniz 🍽️.

Sahine Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadayıf Dolması
Tepside Tiramisu
Tuzlu Kurabiyem
Yiyenlerin Bayılacağı Nefis Mercimek Ekmeği
Sünger Pandispanya
3 Malzemeli Portakallı İrmik Topları
Hdabla | © 2025 |