Sağlıklı Yulaf Keki

Sağlıklı Yulaf Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yulaf
  • 2 yumurta
  • Çeyrek su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yarım su bardağından bir parmak çok şeker

Sağlıklı Yulaf Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir kabin içine yulaf, yumurta, süt ,şeker ve kabartma tozunu alıyoruz.Karıştırıyoruz.
  2. 180 derecede 10-15 dakika pişiriyoruz.

Sağlıklı Yulaf Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı
Susamlı Sarımsaklı Meze
Glutensiz Sufle
Dana Bonfile İle Çok Basit Fine Dining Tabak
Mercimekli Ekmek (Glutensiz)
Fırında Bütün Tavuk
Hdabla | © 2025 |