Sac Kavurma
Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo kuşbaşından daha ince doğranmış dana eti
- 3 adet domates
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet soğan
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- İnce ince doğradığımız etleri kızgın tavada soteliyoruz.
- Sıvıyağı ekliyoruz.
- Soğanları ekliyoruz. Biraz kavurduktan sonra yeşil biberi ekliyoruz.
- Kırmızı biberi ekliyoruz.
- Domatesleri ve baharatları ekleyip kapağını kapatıyoruz. Etler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Tariflerime ulaşmak için @elifcetariff instagram adresimi ziyaret edip takibe alırsanız çok sevinirim.
Sac Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















