Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk kırmızı pancar
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 4-5 yemek kaşığı yoğurt
  • Mısır

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu ve pancarı hafif yağda yumuşayana kadar soteliyoruz.
  2. Soğuduktan sonra tuz ve çırpılmış yoğurt (dilerseniz sarımsak ekleyebilirsiniz) ile karıştırıp üzerine mısırla servis ediyoruz. Herkese afiyet olsun.

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Patates Püresi Yatağında Güveçte Tavuk Sote (Yok Böyle Lezzet)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelli Trileçe
Blendırda Çiğ Köfte
Haşhaş Dolgulu Krep
Ekşili Acılı Yeşil Mercimek Yemeği
Paça Suyu Tarifi
Elmalı Kırmızı Pancar Salatası
Hdabla | © 2025 |