Rus Salatası (Milföy Çanağında)

Rus Salatası (Milföy Çanağında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 tane orta uzunluk patates
  • 2-3 tane havuç
  • 1 kase bezelye
  • 1 küçük konserve mısır (1 su bardağı)
  • 1 su bardağı kornişon
  • 5 yemek kaşığı) mayonez
  • 6 yemek kaşığı susuz yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 12 tane kare milföy

Rus Salatası (Milföy Çanağında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak havuçları ve patatesleri soyunuz ve küp küp doğrayınız ve bezelyelerle birlikte suda başlayınız kornişonlarıda doğrayınız.
  2. Sonra haşlanan havuç, bezelye ve patatesleri soğuduktan sonra içine kornişonları mısırı mayonez. Yoğurt ve tuzunu ekleyip hepsini güzelce karıştırınız.
  3. Diğer yanda milföyleri muffin kalıbının ardına fotoğrafta görüldüğü üzere köyünüz evvelden ısıtılmış 190 derecelik fırında altı üstü güzelce kızarana kadar pişiriniz.
  4. Pişen milföylerin soğuduktan sonra tatlı kağıdıyla iç kısımlarına bastırınız hepsine tıpkı süreci yaptıktan sonra hazırlamış olduğunuz salatayı kaselere doldurunuz üzerine maydanoz ve mısırla süsleyiniz.

Not:Videolu tarifler için ınstagram sayfamı takip edebilirsiniz.

Rus Salatası (Milföy Çanağında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Portakallı Kek
Kuymak (Mıhlama) Yapılışı
Sakallı Poğaça
3 2 1 Poğaça
Pamuk Kek
Güllaç ( Tam Ölçülü Enfes )
Hdabla | © 2025 |