Rus Salatası

Rus Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 su bardağı konserve mısır
  • 6 adet kornişon turşu
  • 1 su bardağı susuz yoğurt
  • 1/2 (yarım) su bardağı mayonez
  • 1 paket hindi füme
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patates ve havuçları soyup küçük küpler elde edecek biçimde doğruyoruz ve haşlıyoruz.
  2. Bezelyemizi de farklı küçük bir tencerede haşlıyoruz.
  3. Kornişon turşumuzu ve hindi fümeyi küçük doğruyoruz.
  4. Yoğurt, mayonez ve tuzu karıştırıp derin bir kapta öteki gereçlerle birleştiriyoruz.
  5. Karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Afiyetler olsun🤗.

Rus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Kaşarlı Krep Börek
Soğan Pidesi (Muhacir Böreği)
Coco Star Pasta
Tam Kıvamında Aşure Tarifi
Yumuşak Cevizli Kurabiye
Başemal Soslu Patates Püreli Güveçte Tavuk
Hdabla | © 2025 |