Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet reyhan
  • Yarım limon
  • 1 çubuk tarçın
  • 6-7 adet karanfil
  • 1 su bardağı şeker ( damak tadına nazaran ayarlayabilirsiniz)
  • 2 litre su

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 litre suya tarçın karanfil limon şekeri ekleyip 5 dakika kaynatalım.
  2. Üzerine ayıklayıp yıkamış olduğunuz reyhanı ekleyin, 2-3 dakika kısık ateşte kaynatın altını kapatıp 5 dakika dinlendirin.
  3. 5 dakika sonra süzüp soğuması için dolaba kaldırın ,servis yaparken içine buz atarak servis yapabilirsiniz soğuk tüketin afiyet olsun💐🤗.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Pratik Ve Lezzetli (Çıtır Mantı)
Karamel Spoonful
Bademli Çikolatalı Cookie
Muzlu Pudingli Kek
Pırasalı Börek
Beş Çayı Menüsü
Hdabla | © 2025 |