Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 demet reyhan
  • 2 litre kaynar su
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 adet limonun suyu (isteğe bağlı kabuğu da eklenebilir)

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Reyhanları güzelce yıkayıp, bir kaba alın.
  2. Üzerine kaynar suyu dökün, şekeri ekleyin.
  3. Limon suyunu ek edin; ben biraz da kabuğunu attım içine, aroması hafif oluyor.
  4. Karıştırın ve 7-10 dakika ortası demleyin. Daha uzun bekletirseniz tadı acılaşabilir, dikkat!.
  5. Soğutup, dolaba kaldırın, buz üzere içilir. Denerseniz benimle paylaşmayı unutmayın 💜 afiyet olsun!

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sünger Tatlısı
Kavala Kurabiyesi ( Asla Bayatlamıyor )
Islak Kek
Portakallı Çikolatalı Kurabiye
Süzme Yoğurt Ve Domates Eşliğinde Sigara Böreği
İncire Rakip Kuru Dutlu Atom Kurabiye Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |