Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet mor reyhan
  • 2 adet karanfil
  • Yarım çubuk tarçın
  • 1 dilim limon
  • 1.5 litre kaynamış su
  • 3 – 4 yemek kaşığı şeker

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Reyhanları güzelce yıkayıp sürahiye koyuyoruz.
  2. Üzerine çubuk tarçın, karanfil, limon ve şekeri koyuyoruz.
  3. Daha sonra sıcak suyu ekleyip soğumasını bekliyoruz.
  4. Soğuduktan sonra süzüp dolaba koyuyoruz. Şekeri az gelirse ekleme yapıyoruz.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anneanne Pastası
Milföy Pide
Milföy Kat Kat
Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Biber Salatası
Kabaklı Efsane Bir Sos Tarifi
Kadayıflı Çıtır Baklava
Hdabla | © 2025 |