Restoran Usulü Mevsim Salata (Özel Sosuyla)

Restoran Tarzı Mevsim Salata (Özel Sosuyla) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yaprak kıvırcık yada marul
  • 1 küçük turp yada şalgam
  • 2 adet havuç
  • 1 kuru yada yeşil soğan
  • 2 adet domates
  • Yarım narın taneleri
  • 1 tutam sarı kuru üzüm
  • 1 tutam karalahana turşusu yada kara lahana

Sosu için:

  • Yarım küçük kahve fincanı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 limonun suyu
  • Yarım portakalın suyu
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • Tuz

Restoran Tarzı Mevsim Salata (Özel Sosuyla) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sos gereçlerini bir kasede çırpıp yiyeceğiniz vakit salataya ekleyin.
  2. Marulu soğanı karalahanayı ince doğrayalım, havucu turbu rendeleyelim, nar ve üzümü ekleyelim.
  3. Yiyeceğimiz vakit sosunu gezdirip güzelce karıştıralım salatamız hazır.

‼️karalahana turşusunu yaklaşık 2 ay evvelce evvelden yapıp dolaba koymuştum hazırda bulunduğu için bütün salatalara ekliyorum sayfamda tanımı var büyük kolaylık yapın koyun çok lezzetli oluyor hiç bozulmadan aylarca duruyor.

Restoran Adabı Mevsim Salata (Özel Sosuyla) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sebzeli Patates Yemeği
Dereotlu Poğaça Tarifi
Mantar Sote
Buzluk İçin Porsiyonluk Cheesecake Tarifi (Videolu)
Fırında Baget Kanat
Baharatlı Diyet Kraker / Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet