Ramazan Şerbeti

Ramazan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 litre su
  • 1 küçük kase hibiskus
  • 1 kâse kiraz yada vişne
  • 2 çubuk tarçın
  • 10 tane karanfil
  • 1 adet büyük limon
  • 1 büyük kâse şeker lakin isteğinize nazaran arttırıp azaltabilirsiniz

Ramazan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce suyumuzu kaynatalım ve bir tencerede yüksek ateşte ocağa alalım.
  2. Daha sonra bir sıra olmaksızın materyallerimizi kaynayan suya atalım, yarım saat fokur fokur kaynadıktan sonra kapatalım.
  3. Sonra posasını süzüp bir kâse şekerimizi ekleyelim ve karıştıralım, ister soğuk ister sıcak tüketebilirsiniz. Afiyetler. 🌹💞

Ramazan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Şerbetli Tatlı
Şekerpare
Tavuk Tandır ( Lokum Gibi Dağılan)
Elmalı Kurabiye
Şekersiz Puding (Diyete Uygun)
Ayvalı Kereviz Salatası
Hdabla | © 2025 |