Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kalçalı but
  • 4 su bardağı pirinç
  • 3.5 su bardağı tavuk suyu
  • 1.5 su bardağı su
  • Tereyağ
  • Tuz

Tavuklu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı haşlayalım suyundan ayıralım ve tavukları didikleyelim.
  2. Tereyağını ocağa alıp eritelim .
  3. Pirinçlerin suyunu süzüp kavuralım.
  4. Daha sonra tavuk suyunu ve suyu dökelim.
  5. Tuzu ekleyelim pişmeye bırakalım.
  6. Pilavda piştikten sonra servis edebiliriz.

Tavuklu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Cevizli Kurabiye (Helva Tadında)
Köfteli Mantar Dolması (Şahane)
Tencerede Tavuk Sote
Etli Taze Fasülye
Sebzeli Tuzlu Kek (Videolu)
Garnitürlü Pilav Salatası
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found