Proteinli Pankek
Proteinli Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet olgun muz
- 3 yemek kaşığı tam buğday unu
- 2 yemek kaşığı badem unu
- 2 adet yumurta (beyazları başka çırpılacak mikserle)
- 2 yemek kaşığı elma suyu konsantresi (olmasada olur)
- 1 çay kaşığı karbonat
Proteinli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muz çatalla ezilir.
- Yumurta akları farklı bir yerde çırpılır köpük köpük olana kadar sonra yumurta sarıları katılıp tekrar karıştırılır mikserle.
- Sonra geri kalan gereçler birleştirilir. Ben çelik tava kullanıyorum.
- İki dakika ocağın altını açıp kısık ateşte az yağlayıp altlı üstlü pişiriyoruz ve proteinli pankeklerimiz hazır 😍🌸.
Proteinli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






