Proteinli Pankek

Proteinli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 60 gram yulaf ezmesi
  • orta uzunluk muz
  • 70 ml yarım yağlı süt
  • 2 tam yumurta
  • 1 ölçek çikolatalı protein tozu

Üzerine;

  • Dondurulmuş meyveler
  • Bal

Proteinli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, yumurta, protein tozu ve muz bir kaba konulur.
  2. Blender ile bızzzlatıyoruz. Yulafı da ekliyoruz sonra tekrardan bızzzzzt. Tavamıza alıp pişiriyoruz.
  3. Dondurulmuş meyveler ve bal ile süsleyebilirsiniz.

Proteinli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta (Buzluk Pastası)
Fırında Kıymalı Beşamel Soslu Patates
Lor Peynirli Veya Kıymalı Çıtır Börek
Browni Tarifi
Salepli İncirli Kek
Karnıyarık Pizza Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet