Proteinli Pankek

Proteinli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 60 gram yulaf ezmesi
  • orta uzunluk muz
  • 70 ml yarım yağlı süt
  • 2 tam yumurta
  • 1 ölçek çikolatalı protein tozu

Üzerine;

  • Dondurulmuş meyveler
  • Bal

Proteinli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, yumurta, protein tozu ve muz bir kaba konulur.
  2. Blender ile bızzzlatıyoruz. Yulafı da ekliyoruz sonra tekrardan bızzzzzt. Tavamıza alıp pişiriyoruz.
  3. Dondurulmuş meyveler ve bal ile süsleyebilirsiniz.

Proteinli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Hızlı Tarhanalı Yoğurt Çorbası (Bebekler İçin)
Limon Tatlısı Tarifi
Kıymalı Patates Çökertme
Ayva Reçeli
Glutensiz Pankek
Eskişehir Bamya Çorbası
Hdabla | © 2025 |