Prenses Tatlısı

Prenses Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket çilekli puding
- 3,5 su bardağı süt
İrmikli kısmı için;
- 1 litre süt
- 1 büyük çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı irmik
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
Prenses Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle uygun bir tencereye 3,5 su bardağı sütü ve pudingi koyup ocağa alın yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
- Dilediğiniz rastgele bir kalıbı ıslatıp dökün kenara alın.
- Diğer taraftan irmik kısmını hazırlayın.
- Uygun bir tencereye süt ,şeker ,irmiği koyun ,ocağa alın .
- Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin ocaktan alın, vanilya ve tereyağını ek edip birebir kalıba dökün.
- 3 saat buzdolabında bekleyin.
- Kalıbı zıt çevirerek tatlınızı çıkarın. Afiyet olsun.
Prenses Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
