Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye

Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasülye
  • 1 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet küp şeker
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz

Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeler yıkanıp doğranır tencereye eklenir.
  2. Üzerine küp küp doğranmış soğan ve domates eklenir.
  3. Küp şekerler atılır.
  4. Tuz ,baharat eklenip zeytinyağı üzerine gezdirilir.
  5. Tencerenin kapağı kapatılır ,kısık ateşte fasülyeler yumuşayana kadar pişirilir. (bu tanımda su eklenmiyor domatesin suyu kâfi geliyor lakin dilerseniz yarım su bardağı kadar su ekleyip o formda pişirebilirsiniz. ).

Pratik Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhteşem Tadıyla Sebzeli Krep
Kalıpta Elmalı Turta
Avcı Böreği (İçli Köfte Tadında)
Portakallı Fındıklı Kek
Börek Tadında Fırında Karnabahar
Sadrazam Lokumu (Pratik)
Hdabla | © 2025 |