Pratik Kütür Kütür Karnabahar Turşusu

Pratik Kütür Kütür Karnabahar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane orta uzunluk karnabahar
  • 2 tane havuç
  • 4-5 tane sarımsak

Her bir kavanoz için:

  • ️1 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • ️1 çay kaşığı şeker
  • ️Yarım çay bardağı sirke
  • ️Üzerini tamamlamak için kaynar su

Pratik Kütür Kütür Karnabahar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharları ve havuçları yıkayıp küçük modüller haline getirelim.
  2. Yarım litrelik kavanozlara bastırarak dizelim.
  3. Aralarına sarımsaklarıda koyalım.
  4. Her bir kavanoz için üzerine 1 tatlı kaşığı kaya tuzu, 1 çay kaşığı şeker ve yarım çay bardağı sirke dökün.
  5. Üzerine kaynar suyu döküp kapaklarını kapatın.
  6. Biraz salladıktan sonra bir bezin üzerine zıt cevirin ve örtüm.
  7. 1 gece bu biçimde bekletin.
  8. Turşularınız 4-5 güne hazır.
  9. Kapaklarınız yeni değil ise buzdolabında saklayabililirsiniz.

Pratik Kütür Kütür Karnabahar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Türlü
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

San Sebastian Cheesecake (Püf Noktalarıyla)
Terbiyeli Erişteli Tavuk Çorbası
Soğuk Baklava
Tavada Anne Köftesi Ve Patates
Brokolili Pilav
Harika Fırınsız Sütlaç Tarifi
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.