Pratik Kabak Yemeği
Pratik Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 3-4 adet kabak
- 1 yemek kaşığı salça (damak tadına nazaran artırılabilir)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Limon tuzu (isteğe bağlı ancak çok yakışıyor!)
- Bir tutam dereotu
- Sıcak su
Pratik Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanlar pembeleşene kadar kavrulur, akabinde salça eklenip kokusu çıkana kadar çevrilir.
- Kabaklar eklenip 5 dakika sotelenir.
- Üzerine sıcak su, tuz ve limon tuzu eklenir.
- Kabaklar yumuşayana kadar pişirilir.
- Ocaktan alınca üzerine kıyılmış dereotu serpiştirilir.
Pratik Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






