Pratik Elmalı Rulo Pasta

Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Pandispanya harcı;

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1.5 su bardağı un

İç harcı için;

  • 3 adet elma
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay bardağı toz şeker

Kreması için;

  • 1 paket krem şanti

Süslemek için;

  • Ceviz

Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle iç harcımızdan başlayalım elmalarımızı soyup rendeleyelim ,bir çay bardağı toz şeker ,1 tatlı kaşığı tarçın koyalım ocağa alalım .
  2. Piştikten sonra ocaktan alın, soğumaya bırakın.
  3. Ardından kekimize geçelim öncelik yumurtamızı şekerimizle birlikte hoş bir biçimde çırpıyoruz.
  4. Sonra kabartma tozumuzu ve unumuzu ekledikten sonra tekrar karıştıralım yağlı kağıt koyduğumuz tepsimize boşaltalım her tarafa eşit gelecek biçimde yayalım.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırınınızı atalım 10 dakika pişirdikten sonra fırından alalım kekimiz soğuduktan sonra hazırladığımız harcı içine yayalım.
  6. Sonra rulo formunda saralım ,ardından hazırladığımız krem şantimizi üstüne döküp etrafını hepsini kaplayalım .
  7. Cevizle süsleyip servise hazır edelim herkese afiyet olsun😊.

Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Puf Mayalı Poğaça
Domatesli Pirinç Pilavı (Videolu)
Kaymaklı Cevizzade (En Kolay Ve Pratik Şerbetli Tatlı)
Pofidik Poğaçalarım
Kışlık Nane Kurutma Yöntemi
Kahvaltı Tabağı
Hdabla | © 2024 |