Pratik Ekmek Arası Et Döner

Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı İçin Malzemeler

  • Marketten 250 gramlık et döner
  • 2 adet domates
  • 1 adet soğan
  • Kornişon turşu
  • Kişi sayısına nazaran sandviç ekmeği
  • 3 adet patates
  • Zeytinyağı

Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Teflon tavaya bir yemek kaşığı zeytinyağını dökelim.
  2. Dönerimizi tavaya alıp orta ara karıştırarak pişirelim. Döner olana kadar öteki gereçleri hazırlayalım.
  3. Domatesleri yıkadıktan sonra halka biçiminde dilimleyelim. Birebir süreci soğana da uygulayalım.
  4. Soğanları dilimledikten sonra elimizle kesimlere ayıralım.
  5. Kornişon turşuları dilimleyelim.
  6. Patatesi içine 1 su bardağı kadar zeytinyağı koyduğumuz tencereye patatesleri koyup kızartalım.
  7. Pişen etleri ve öteki gereçleri sandviç ekmeklerinin içine istediğimiz ölçüde koyalım.

Afiyet olsun.

Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuşbaşılı Kabak Yemeği
Karnıyarık
Baklava
Tarifi Ustasından; Balaban Kebabı
Köfteli Patlıcan Sarma Şöleni (Videolu)
Evde Mis Gibi Meyve Suyu
Hdabla | © 2025 |