Pratik Doyuran Pasta
Pratik Doyuran Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 paketten az fazla petibör bisküvi
- 1 paket vanilya
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1,5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ
- 1 çay bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
Pratik Doyuran Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri toz haline gelecek halde ezdikten sonra öbür materyalleri ekliyoruz yeterlice karıştırıyoruz.
- Daha sonra buzdolabı poşeti yahut streç sinemamızı serip içine pastamızı koyuyoruz.
- Silindir yahut piramit hali vererek güzelce sıkıştırıyoruz.
- Daha sonra buzluğa 3-4 saat kalacak formda atıyoruz.
- Dilimlediğimiz pastamızın üzerine dilerseniz benmari metodu erittiğimiz çikolatamıza bandırarak da servis edebilirsiniz.
Pratik Doyuran Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








