Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası

Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kereviz ve sapları
- 1 adet mor havuç
- 2-3 diş sarımsak
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
- 2 su bardağı yoğurt
- Tuz
- Ceviz ( süslemek için )
Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kereviz ve havucun kabukları soyulur ve rendelenir.
- Kereviz sapları ince ince doğranır.
- Tavada sebzeler zeytinyağı ile pişirilir.
- Ocağın altını kapatmadan evvel sarımsak da rendelenir.
- Tuz ek edilir.
- Kerevizler soğuduktan sonra yoğurt ek edililerek yeterlice karıştırılır.
- İsteğe bağlı ceviz ile süsleyip servis edilir. Afiyet olsun.
Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







