Pratik Börek Tarifi

Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 çay bardağı süt
  • 1/4 (çeyrek) çay zeytinyağı
  • 2 adet yumurta
  • 15o gram beyaz peynir yahut kaşar
  • 1 çay kaşığı tuz

Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları iç içe sarıp şeritler halinde keselim.
  2. Karıştırma kabına süt, zeytinyağı, yumurtaları ve peynir ve tuzu alıp güzelce karıştıralım.
  3. Muffin kabını biraz yağlayıp kalıplara biraz biraz paylaştıralım.
  4. 180 derecede 15 dakika pişirelim.

Pratik Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Marullu Burata Salatası
Yeşil Mercimekli Girit Kabak Dolması
Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf
Kabağı Birde Böyle Deneyin
Fırın Tepsisiyle Ispanaklı Yaş Pasta
Kuru Domates Salatası
Hdabla | © 2025 |