Pratik Bisküvili Puding Tatlısı

Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 paket hazır çikolatalı puding
  • 2 paket petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)

Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir tencereye 1 litre sütü alın. Üzerine 2 paket hazır çikolatalı pudingi ekleyin.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak pudingi pişirin. Kaynamaya başlayıp kıvam alınca ocaktan alın.
  3. Ayrı bir kaseye az ölçüde süt koyun. Petibör bisküvileri bu süte yavaşça batırarak ıslatın.
  4. Bisküvileri dikdörtgen bir borcam tepsiye sıra sıra dizin.
  5. Üzerine pişirdiğiniz pudingin yarısını döküp yayın.
  6. İkinci kat için tekrar bisküvileri süte batırarak dizin.
  7. Kalan pudingi de en üste döküp güzelce yayın.
  8. Tatlınızı buzdolabına kaldırın ve en az 2-3 saat soğumaya bırakın.
  9. Soğuyup kıvam aldıktan sonra dilimleyerek servis edin.Afiyet olsun! 🩷.

Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Su Böreği
Lazanya
Yeşil Fasulye
Pasta Görünümlü İrmik Helvası (Muhallebili)
Arpa Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Kremalı Mantarlı Makarna
Hdabla | © 2025 |