Pratik Bisküvili Puding Tatlısı
Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 paket hazır çikolatalı puding
- 2 paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir tencereye 1 litre sütü alın. Üzerine 2 paket hazır çikolatalı pudingi ekleyin.
- Orta ateşte daima karıştırarak pudingi pişirin. Kaynamaya başlayıp kıvam alınca ocaktan alın.
- Ayrı bir kaseye az ölçüde süt koyun. Petibör bisküvileri bu süte yavaşça batırarak ıslatın.
- Bisküvileri dikdörtgen bir borcam tepsiye sıra sıra dizin.
- Üzerine pişirdiğiniz pudingin yarısını döküp yayın.
- İkinci kat için tekrar bisküvileri süte batırarak dizin.
- Kalan pudingi de en üste döküp güzelce yayın.
- Tatlınızı buzdolabına kaldırın ve en az 2-3 saat soğumaya bırakın.
- Soğuyup kıvam aldıktan sonra dilimleyerek servis edin.Afiyet olsun! 🩷.
Pratik Bisküvili Puding Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












