Pratik Armut Tatlısı

Pratik Armut Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet armut
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 5 adet karanfil
  • 1 çay fincanı hibiscus
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı su
  • Limon kabuğu

Pratik Armut Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Armutların iç kısmı(çekirdekleri) oyacak ile oyulur.
  2. Armutların kabukları sapları koparılmadan soyacak ile soyulur ve kararmaması için limondu soğuk suya alınır.
  3. Tencereye armutlar dizilir ve üzerine su,şeker,hibiscus, tarçın be karanfil eklenir.
  4. Orta ateşte 40 dakika pişmeye bırakılır.
  5. Her 10 dakikada bir armutlar çevirilerek kapağı kapalı olarak pişmeye bırakılır.

Pratik Armut Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kaburga
Diyet Kahvaltı Tam Buğday Unlu Krep
Zerdeçallı Yoğurt Çorbası
İncirli Fındıklı Kurabiye Malzemeler
Antep Fıstıklı Rulolar
3 Çeşit Peynirden Omlet Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet