Pratik Armut Tatlısı

Pratik Armut Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet armut
- 1 adet çubuk tarçın
- 5 adet karanfil
- 1 çay fincanı hibiscus
- 1 su bardağı şeker
- 2 su bardağı su
- Limon kabuğu
Pratik Armut Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Armutların iç kısmı(çekirdekleri) oyacak ile oyulur.
- Armutların kabukları sapları koparılmadan soyacak ile soyulur ve kararmaması için limondu soğuk suya alınır.
- Tencereye armutlar dizilir ve üzerine su,şeker,hibiscus, tarçın be karanfil eklenir.
- Orta ateşte 40 dakika pişmeye bırakılır.
- Her 10 dakikada bir armutlar çevirilerek kapağı kapalı olarak pişmeye bırakılır.
Pratik Armut Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
