Portakallı Kek (Yumurtasız)

Portakallı Kek (Yumurtasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 buçuk su bardağı süt
  • 1 adet portakal suyu
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1 bardak şeker
  • Aldığı kadar un

Portakallı Kek (Yumurtasız) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ şeker ve vanilyayı mikserle çırpın.
  2. Daha sonra başka gereçleri ekleyip kek kıvamına gelene kadar çırpalım.
  3. Yağladığımız borcama dökelim.
  4. 180 derece kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Portakallı Kek (Yumurtasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Coleslaw (Lahana Salatası)
Dubai Çikolatası
Yazılı Pasta
Haşhaşlı Çörek
Fırında Lezzetli Dolma Tarifi
Hoşberim (Cızbızz)
Hdabla | © 2024 |