Portakal Aromalı Kek

Portakal Aromalı Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağın dan 2 parmak eksik sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 2,5 su bardağı un

Portakal Aromalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpük köpük oluncaya kadar çarpılır.
  2. Süt ve sıvı yağ ek edilir ve karıştırılır portakal kabuğu rendenin küçük kısmı ile rendelenir, vanilya ek edilir.
  3. Un ve kabartma tozu elenerek ilave edilir.
  4. 180 değil fırında denetimi bir biçimde pişirilir.Afiyet olsun 😊.

Portakal Aromalı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Sebzeli Pancarlı Krep Sarma (Aşırı Lezzetli Kimse Anlamıycak Yulaf Olduğunu)
Ispanaklı, Soğanlı Yumurta
Ramazan Pidesi
Diyet Limonlu Kek (Rafine Şekersiz)
Ramazan Ṣerbeti/üzüm Ṣerbeti
Çikolatalı Fındıklı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet