Pofuduk Pankek

Pofuduk Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı yarısı tuz
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pofuduk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak yumurta ve şekeri uygunca çırpın.
  2. Sonra süt un tuz kabartma tozu ve vanilya ve unu ekleyin uygunca çırpın.
  3. En son pankek tavasını yağlayın kaşıkla dökün orta ateşte pişirin yumuşacık pankekler afiyet olsun ♥️.

Pofuduk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Açma
Domates Soslu Patlıcan Kızartması
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Mini Boy Köstebek Pastası
Darika Kurabiyesi
Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
Hdabla | © 2025 |