Piyaz

Piyaz Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kase barbunya
  • 1 küçük domates
  • 1 küçük soğan
  • Maydanoz
  • Nar ekşisi
  • Sumak
  • Tuz
  • Zeytin yağı

Piyaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce barbunyayı düdüklüye alıp 15 dk pişirelim.
  2. Sonra salata kasesine domates, maydanoz ve soğanı doğrayalım haşlanmış barbunayı da ekleyelim.
  3. Sonra nar ekşisi, sumak, tuz, yağını ekleyip karıştıralım servise hazır.

Piyaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Tava
Patlıcan Kumpir
Tavuk Çorbası
Haşhaşlı İrmik Tatlısı
Fit Browni
Yulaf Pankek
Hdabla | © 2025 |