Piyaz

Piyaz Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kase barbunya
  • 1 küçük domates
  • 1 küçük soğan
  • Maydanoz
  • Nar ekşisi
  • Sumak
  • Tuz
  • Zeytin yağı

Piyaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce barbunyayı düdüklüye alıp 15 dk pişirelim.
  2. Sonra salata kasesine domates, maydanoz ve soğanı doğrayalım haşlanmış barbunayı da ekleyelim.
  3. Sonra nar ekşisi, sumak, tuz, yağını ekleyip karıştıralım servise hazır.

Piyaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinli Kuru Domatesli Mini Ekmekler
Şalgamlı Kuskus Salatası
Keçiboynuzu Unlu Pankek
Karışık Hoşaf
Renkli Patates Salatası
Parlak Karamel (Tüm Tatlı Pastalarınızda Kullanabilirsiniz)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet