Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı)

Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı İçin Malzemeler
Alt taban için;
- 2 paket burçak bisküvi
- 125 gram tereyağı
Orta kısım için;
- 2 paket krem şanti
- 1.5 su bardağı süt
- 100 gram labne
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 60 gram beyaz çikolata
Çikolatalı üst taban için;
- 120 gram sütlü çikolata
- Yarım paket krema
Antep fıstıklı üst taban için;
- Yarım kavanoz antep fıstığı kreması
Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?
24 cm kalıp için.
- Öncelikle margarini eritiyoruz.
- Blenderdan çektiğimiz bisküvilerle karıştırıp kalıba yayıyoruz.
- Onu dolaba kaldırıp orta kısmı için hindistan cevizi ve beyaz çikolata hariç başka gereçleri mikserle çarpıyoruz.
- Koyu bi kıvamı olunca hindistan cevizi ve erittiğimiz beyaz çikolatayı ekleyip karıştırıyoruz.
- Dolaptan aldığımız kalıba bu karışımı döküp tekrar dolaba kaldırıyoruz.
- Kremayı bi tavaya alıp kaynama noktasına gelene kadar ısıtıyoruz.
- İçine çikolatalı atıp karıştırıyoruz.
- Antep fıstığı kremasını da bir tencereye koyup tencereye biraz su koyup benmari yolu eritiyoruz.
- İkiside soğuyunca dolaptan aldığımız pastamıza kendi ölçüsünde bir yağlı kağıt kesip ortadan ayırıyoruz.
- Bir tarafa çikolatayı bir tarafa antep fıstığını döküp kaldırıyoruz.
- 3 -4 saat dinlendikten sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



