Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin yahut tereyağı (oda sıcaklığında olucak 250 gram)
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 3,5 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Alabildiği kadar un (yaklaşık 3-3. 5 su bardağı)

Bulamak için;

  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına margarin yahut tereyağını, pudra şekerini ve nişastayı da ekleyip karıştırın.
  2. Sıvı yağ ve hindistan cevizini de ekleyip tekrar karıştırın.
  3. Unu denetimli ekleyin ve vanilyayıda ek edin.
  4. Ele yapışmayan bir hamur yoğurun.
  5. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparın ve yuvarlayın.
  6. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  7. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
  8. Bir tabağa hindistan cevizi ve pudra şekerini alıp karıştırın.
  9. Fırından alıp 1-2 dakika kadar dinlendirdiğiniz kurabiyeleri bulayın.
  10. Tamamen soğuduktan sonra servis edin. Afiyetler olsun. 💝.

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Çorbası
Rizemin Mısır Ekmeği
Tavuklu Yufka Sarması
Fırında Karışık Sebze Kızartması
Semiz Otlu Yoğurtlu Tel Şehriyeli Salata Tarifi (Videolu)
Kuru Dolma
Hdabla | © 2025 |