Peynirli Ve Dereotlu Çörek

Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3-4 yemek kaşığı un (azar azar ekleyerek kıvama nazaran ayarlayın)
  • 1 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
  • Göz kararı tuzsuz beyaz peynir
  • Lor yahut kaşar
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu

Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fırını 180°c’ye ısıttım.
  2. Yumurta, yoğurt ve zeytinyağını çırptım.
  3. Peynir ve dereotunu ekledim.
  4. Un ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırdım.
  5. Karışımı donut kalıplarına döktüm.
  6. 20–25 dakika pişirdim.

Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kavala Kurabiyesi
Tatlı Peynirli Kurabiye
İçli Köfte (Sivas Usulü)
Zebra Kek
Tahinli Kadayıflı Çıtır Kurabiye
Arpa Şehriye Salatası
Hdabla | © 2025 |