Peynirli Tepsi Poğaça

Peynirli Tepsi Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ
  • 2 -2,5 su bardağı un
  • 250 gram beyaz peynir
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1/4 (çeyrek) demet dereotu ( isteğe bağlı )
  • Tuz
  • Çörek otu

Peynirli Tepsi Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta, yoğurt, sıvı yağ ve tuz karıştırılır.
  2. Un ve kabartma tozu ek edilir ve güzelce karıştırılır.
  3. Peynir ve ince ince doğradığımız dereotu da ek edilir ve karıştırılır.
  4. Uygun bir fırın tepsisine dökülür.
  5. Üzerine çörek otu serpilir.
  6. Önceden ısıtılmış 175 °c fırında 25-30 dk pişirilir. Afiyet olsun.

Peynirli Tepsi Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Havuçlu Patates Çorbası (Videolu)
Balon Gibi Pişi Tarifi
Mayalı Tuzlu Kurabiye
Sebzeli Sulu Köfte
Tahinli Kabak Tatlısı
Sade Pamuk Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet