Peynirli Kapya Biber Sarma

Peynirli Kapya Biber Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet kapya biber
  • 100 gram beyaz peynir
  • 2 yemek kaşığı labne
  • 1 avuç ince kıyılmış ceviz

Üzeri için:

  • Dereotu (ince kıyılmış)
  • İnce kıyılmış ceviz
  • Zeytinyağı

Peynirli Kapya Biber Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kapya biberleri yıkayıp kurulayın. Fırın tepsisine dizin ve 200°c fırında közleyin. İç harç: bir kapta beyaz peynir, labne ve kıyılmış cevizi karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam elde edin.
  2. Fırından çıkan közlenmiş biberlerin kabuklarını soyun. Baş kısımlarını kesin, uzunlamasına ikiye bölün ve içlerini temizleyin. Geniş bir tabana serdiğiniz biberlerin içine peynirli harçtan koyun ve rulo halinde sarın.
  3. Servis: sarma biberleri servis tabağına dizin. Üzerine kıyılmış dereotu ve ceviz serpiştirin.
  4. Son olarak zeytinyağı gezdirin. Afiyet olsun!.

Peynirli Kapya Biber Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Fıstıklı Spoonful
5 Dakikada Kahvaltılık Kaşarlı Mantar
Mersin / Adana Yöresi Sıkma Ve D Börek
Şam Tatlısı
Zeytinyağlı Biber Dolması
Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında)
Hdabla | © 2025 |