Peynir Yapımı Ev Usulü

Peynir Üretimi Mesken Adabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 litre süt
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Peynir Üretimi Mesken Tarzı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü kaynatın.
  2. İçine yoğurdu ekleyin ve çırpıcı ile karıştırın.
  3. Tencerenin üzerine kapatın ve 5 saat bekletin.
  4. Daha sonra bir tülbetin içine tencereyi boşaltın.
  5. Tülbentin ağzını bağlayın 1 gün kapalı biçimde bekletin.
  6. Süzülen peyniri bir kaba alın ve tuz ek edin karıştırın dolapta 1 saat beklettikten sonra yemeye hazır.

Afiyet olsun 😋

Peynir İmali Mesken Metodu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kurabiye
Pişi Tarifi Süt Yoğurt Kullanmadan (Videolu)
Zeytinli Kekikli Baget Ekmek Sandwich (Bir Daha Yok Mu Dedirten Tarif)
Nohutlu Yoğurt Çorbası
Soğan Dolması
Kayseri’nin Meşhur Pöç Tandırı
Hdabla | © 2025 |