Peynir Yapımı Ev Usulü

Peynir Üretimi Mesken Adabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 litre süt
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Peynir Üretimi Mesken Tarzı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü kaynatın.
  2. İçine yoğurdu ekleyin ve çırpıcı ile karıştırın.
  3. Tencerenin üzerine kapatın ve 5 saat bekletin.
  4. Daha sonra bir tülbetin içine tencereyi boşaltın.
  5. Tülbentin ağzını bağlayın 1 gün kapalı biçimde bekletin.
  6. Süzülen peyniri bir kaba alın ve tuz ek edin karıştırın dolapta 1 saat beklettikten sonra yemeye hazır.

Afiyet olsun 😋

Peynir İmali Mesken Metodu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Topları
Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası
Yalancı Çikolata Soslu Tiramisu
Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Patates Dilimleri
Babamın Melemen Tarifi
Yeşil Mercimekli Erişte Salatası
Hdabla | © 2025 |