Peynir Yapımı Ev Usulü

Peynir Üretimi Mesken Adabı Tanımı İçin Malzemeler
- 5 litre süt
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı tuz
Peynir Üretimi Mesken Tarzı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sütü kaynatın.
- İçine yoğurdu ekleyin ve çırpıcı ile karıştırın.
- Tencerenin üzerine kapatın ve 5 saat bekletin.
- Daha sonra bir tülbetin içine tencereyi boşaltın.
- Tülbentin ağzını bağlayın 1 gün kapalı biçimde bekletin.
- Süzülen peyniri bir kaba alın ve tuz ek edin karıştırın dolapta 1 saat beklettikten sonra yemeye hazır.
Afiyet olsun 😋
Peynir İmali Mesken Metodu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



