Peynir Dolgulu Yağlı Biber

Peynir Dolgulu Yağlı Biber Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo jalepone biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • 50 gram krem peynir
  • 50 gram lor peyniri
  • 100 gram yumuşak beyaz peynir
  • 1,5 su bardağı zeytinyağı

Peynir Dolgulu Yağlı Biber Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce çekirdeklerini çıkardığımız biberleri kaynar suya sokup çıkartıyoruz ,soğuk suyla şoklayıp bir kavanoza turşu halinde hazırlıyoruz.
  2. Sarımsak ,kaya tuzu, elma sirkesi ve isıcak su ile turşu yapıp kapağını sıkıca kapatıp 3 gün bu biçimde bekletiyoruz.
  3. Daha sonra yaptığımız turşunun suyunu büsbütün süzüyoruz.
  4. Ayrı bir kapta peynirleri 3 çeşit peynire uygunca ezerek karıştırıyoruz.
  5. Biberlerin içine peynirleri doldurup kavanoz ya da farklı bir cam kabın içine sıralayıp üzerine zeytinyağını döküyoruz.
  6. Sıkıca kapağını kapatıp buzdolabında en az bir hafta dinlendiriyoruz ,zeytinyağını bir çay kaşığı tuz ile karıştırıp o denli ekliyoruz ve markettekinin birebiri oluyor.

Peynir Dolgulu Yağlı Biber Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaban Mersinli Kefir Smoothie
El Açması Muska Böreği
Çıtır Muska Börek
Pesto Soslu Makarna (Restorant Usulü)
Çıtır Nohutlu Kırmızı Pancar Yaprağı
Muhteşem Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet