Pesto Sosu Tarifi

Pesto Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 demet taze fesleğen
  • 40 gram çam fıstığı
  • 50 gram parmesan peyniri rendesi
  • 2 büyük diş sarımsak
  • Yatım çay bardağı sıma zeytinyağı
  • Yarım çay kasığı tuz
  • 1 çay kaşığı çekilmiş karabiber

Pesto Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel rondoda fesleğen ve çam fıstığı çekilir.
  2. Daha sonra rendelenmiş peynir ve sarımsak eklenerek çekilmeye devam edilir.
  3. Zeytinyağı, tuz ve karabiberde eklenerek güzelce karıştırılır ve istenilen formda kullanılır.

Afiyet olsun.

Pesto Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Dolması
Cantik Pide
Yağ Çekmeyen Kahvaltılık Pişi
Yeşil Biber Dolması
Tahinli Cevizli Kabak Tatlısı
Lazanya
Hdabla | © 2025 |