Pekmezli Tatlı (Nişevle)

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pekmez
  • 1 su bardağı nişasta
  • 2 su bardağı su
  • İsteğe nazaran 3 yemek kaşığı zeytin yağı (1 yemek kaşığı tereyağı da olabilir)

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içerisine yağ hariç tüm materyalleri koyup kaynayana kadar karıştırıp yoğunlaştırıyoruz.
  2. İyice kıvam alan tatlıyı altını kapatıp yağ ekleyerek içerisinde özeleştirip altını kapatıyoruz.

Servise hazır ediyoruz. Afiyet olsun.

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Süt Helvası
Şahane Nohut Salatası
Yufkasız Pırasalı Börek (Glutensiz)
Cevizli İrmik Helvası
Atom Hamsiköy Sütlacı
Fit Browni
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet