Pekmezli Tatlı (Nişevle)

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pekmez
  • 1 su bardağı nişasta
  • 2 su bardağı su
  • İsteğe nazaran 3 yemek kaşığı zeytin yağı (1 yemek kaşığı tereyağı da olabilir)

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içerisine yağ hariç tüm materyalleri koyup kaynayana kadar karıştırıp yoğunlaştırıyoruz.
  2. İyice kıvam alan tatlıyı altını kapatıp yağ ekleyerek içerisinde özeleştirip altını kapatıyoruz.

Servise hazır ediyoruz. Afiyet olsun.

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşillikli Erişteli Bulgur Pilavı
Mayasız Tulum Peynirli Poğaça
Fırın Tepsisiyle Ispanaklı Yaş Pasta
Mercimek Köftesi (Tam Ölçü)
Kakaolu Cupcake Tarifi
Porsiyonluk Gül Pasta (Seven Sevdiğine Sevdiklerine Yapsın)
Hdabla | © 2025 |