Patlıcanlı Yoğurtlama
Patlıcanlı Yoğurtlama Tanımı İçin Malzemeler
- 5 -6 adet közlenmiş patlıcan
- Ev yoğurdu
- 3 – 4 diş sarımsak
- Yarım kilo kıyma
- Pul biber
- Tuz
- Karabiber
Patlıcanlı Yoğurtlama Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanları közleyip kabuklarını soyuyoruz ve uygunca bıçak ile inceltiyoruz.
- Kıymayı bol ayçiçek yağıyla tuz karabiber ve pul biber ekleyip yeterlice kavuruyoruz.
- Kabımıza patlıcan rendelenmiş sarımsak yoğurt tuz ekleyip karıştırıyoruz.
- Ardından tabaklara servis edip kıymasını üzerine gezdiriyorum. Afiyet olsun.
Patlıcanlı Yoğurtlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











