Patlıcanlı Patates Kavurma

Patlıcanlı Patates Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patates
  • 2 ince uzun patlıcan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • istenen baharatlar

Patlıcanlı Patates Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesler badem boyutunda doğranır.
  2. Patlıcanlar başparmak formunda doğranır.
  3. Sıcak tencereye zeytinyağı ve patates eklenip tabanı tutana kadar yüksek ateşte pişirilir.
  4. Dibi tutunca patlıcan eklenir ve 1 çay bardağı su eklenip kapağı kapatılır. Ocağı hiç kısmayın.
  5. Patlıcanlar pişince baharatlar eklenir. Afiyet olsun.

Patlıcanlı Patates Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasız Çiğ Börek
En Kolayından Patates Böreği (1 Gün Önce Böreği)
En Basitinden Profiterol
Çiçekli Enginar Dolması
Az Malzemeli, Pratik Spoonfull
Yoğurtlu Patlıcan Mezesi
Hdabla | © 2025 |